Almarózsa: 2016 legtrendibb húsvéti sütije

Elkészítettük 2016 legtrendibb húsvéti sütijét. Mindig csodálattal nézem a közösségi oldalon a felgyorsított videókat, amiben profi szakácsok és cukrászok finomabbnál finomabb ételeket készítenek játszi könnyedséggel. Ilyenkor általában az jár az eszembe, hogy ők profik, ez a munkájuk, de vajon én is el tudnám készíteni ezeket? Most úgy döntöttem, hogy kipróbálom az egyik szuper receptet, ami húsvétra elképesztően jó választás lehet két okból is. Az egyik az, hogy fél óra alatt kész vagy vele, a másik pedig, hogy mindenkinek le fog esni az álla mind a látványától, mind pedig az ízétől. És ha nekem sikerült, akkor neked is fog! Almarózsának neveztem el ezeket a cuki kis süteményeket, amikhez egy csomag leveles tészta, három darab alma, baracklekvár, fahéj, édesítő vagy cukor és némi citromlé szükséges. A kis rózsácskákat pedig muffin sütőbe fogjuk belehelyezni, nekem ebből a mennyiségből kilenc szép rózsám lett.

Powered by WPeMatico



from WordPress http://ift.tt/1VoXYqA
via
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése